Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών


(Ανακατεύθυνση από Screen_Actors_Guild_Awards)


Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών
Απονέμεται γιαΕπιτεύγματα υποκριτικής των μελών του Σωματείου Ηθοποιών
Χώρα ΗΠΑ
Απονέμεται απόΣωματείο Ηθοποιών
Πρώτη απονομή1995
Ιστοσελίδαhttp://www.sagawards.org/

Τα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών (αγγλ. Screen Actors Guild Awards) είναι ετήσια βραβεία που απονέμει το Σωματείο Ηθοποιών (Screen Actors Guild - SAG) στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς. Τα βραβεία δόθηκαν για πρώτη φορά το 1995 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Τα βραβεία SAG είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία που δίνονται στο Χόλυγουντ μετά το 1995. Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία βγαίνουνε από 4200 τυχαία επιλεγμένα μέλη του σωματείου, ενώ όλο το σωματείο (που το 2007 αριθμούσε 120.000 μέλη) μπορεί να ψηφίσει για την εκλογή των νικητών.

Το αγαλματίδιο που δίνεται στους νικητές ονομάζεται "The Actor" (Ο Ηθοποιός)

Πίνακας περιεχομένων

Βραβεία


Κινηματογράφος

Τηλεόραση

Τιμητικό Βραβείο

Ρεκόρ


Εξωτερικές Πηγές

Κατηγορίες: Βραβεία SAG


Ημερομηνια: 16.03.2021 12:20:19 CET

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.