Διεθνής μοναδικός αριθμός σειρών


(Ανακατεύθυνση από International_Standard_Serial_Number)


Ο Διεθνής μοναδικός αριθμός σειρών (αγγλικά: International Standard Serial Number‎, ISSN) είναι μηχαναγνώσιμος ραβδοκώδικας ή αλλιώς ένας μηχαναγνώσιμος αριθμός, που χρησιμοποιείται για τη καταγραφή των περιοδικών εκδόσεων. Ο Διεθνής σταθερός αριθμός σειριακών εκδόσεων είναι διεθνώς αποδεκτός, σύντομος, μοναδικός και σαφής κωδικός αριθμός για τον προσδιορισμό των περιοδικών εκδόσεων.

Οι αριθμοί ISSN δίνονται σε περιοδικές εκδόσεις. Ως Περιοδική Έκδοση χαρακτηρίζεται μια έκδοση (έντυπη ή μη) που εκδίδεται σε διαδοχικά μέρη, τα οποία έχουν κατά κανόνα αριθμητική ή χρονολογική ένδειξη και η οποία πρόκειται να συνεχιστεί επ’ αόριστον.

Στις περιοδικές εκδόσεις ανήκουν:

Δείτε επίσης


Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Κατηγορίες: Περιοδικά | Βιβλιοθηκονομία | Αλγόριθμοι ελέγχου αθροίσματος


Ημερομηνια: 15.03.2021 08:53:10 CET

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.