Τηλεφωνικό Σχέδιο ΑριθμοδότησηςΈνα Τηλεφωνικό Σχέδιο Αριθμοδότησηςτηλεφωνικός κώδικας) είναι ένας είδος αριθμητικού σχήματος που χρησιμοποιείται στις Τηλεπικοινωνίες για την εκχώρηση αριθμών τηλεφώνου σε τηλέφωνα συνδρομητών ή σε άλλα σημεία τηλεφωνίας.[1] Οι τηλεφωνικοί αριθμοί είναι οι διευθύνσεις των συμμετεχόντων σε ένα τηλεφωνικό δίκτυο, οι οποίες είναι προσβάσιμες από ένα σύστημα δρομολόγησης κώδικα περιορισμού. Τα τηλεφωνικά σχέδια αριθμοδότησης ορίζονται για κάθε διοικητική περιοχή από το Δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο μεταγωγής (PSTN) και είναι επίσης παρόντα σε ιδιωτικά τηλεφωνικά δίκτυα. Για σύστημα δημόσιων αριθμών, η γεωγραφική θέση παίζει ρόλο στην ακολουθία αριθμών που αντιστοιχούν σε κάθε συνδρομητή τηλεφώνου.

Δείτε ακόμη


Παραπομπές


  1. Nunn, W.H. (1952). «Nationwide Numbering Plan». Bell System Technical Journal 31 (5): 851. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Κατηγορίες: Τηλεπικοινωνίες


Ημερομηνια: 28.03.2021 05:46:38 CEST

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.