Στάνλεϋ (Αλεξάνδρεια)Η Στάνλεϋ είναι παραθαλάσσια τουριστική συνοικία της ανατολικής Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο. Οφείλει το όνομά της σε κάποιον Stanley, ο οποίος ήταν ιδρυτικό μέλος της Ramley Tram Company.[1] Είναι διάσημη για την ιδιωτική παραλία της με τις καμπίνες προς ενοικίαση, καθώς και για τη Γέφυρα Στάνλεϋ. Η γέφυρα Στάνλεϋ έχει μήκος 400 μέτρων και βρίσκεται απέναντι από την παραλία του Στάνλεϋ, ενώνοντας τα δύο άκρα του κολπίσκου της.[2] Η συνοικία του Στάνλεϋ συνορεύει με την συνοικία του Σάμπα Πάσα.

Γκαλερί


Αναφορές

Κατηγορίες: Συνοικίες της Αλεξάνδρειας


Ημερομηνια: 28.03.2021 03:27:35 CEST

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.