Σιδηροδρομικός Σταθμός ΘήβαςΣιδηροδρομικός Σταθμός Θήβας
Thiva Railway Station
Πληροφορίες
ΠεριοχήΜανουήλ Μαλαξού, Θήβα, Βοιωτία
ΓραμμέςΑθήνα - Θεσσαλονίκη
Λειτουργία
Έναρξη λειτουργίας8 Μαρτίου 1904
ΔιαχειριστήςΤΡΑΙΝΟΣΕ
Επίπεδα2
Τύπος δόμησηςΣτο έδαφος
δεδομένα
Χάρτης

Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Θήβας είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός στην Θήβα της Βοιωτίας. Βρίσκεται μέσα στην πόλη. Ο σταθμός άνοιξε στις 8 Μαρτίου 1904 και εξυπηρετείται από τα υπεραστικά τρένα ανάμεσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Yπηρεσίες


Προηγούμενος σταθμός σταθμός     Επόμενος σταθμός σταθμός
προς Αθήνα
InterCity
προς Αθήνα
Ταχεία
Ταχεία
προς Αθήνα
ΤοπικήΚατηγορίες: Σιδηροδρομικές μεταφορές στη Βοιωτία | Σιδηροδρομικοί σταθμοί στη Βοιωτία | Σιδηροδρομική γραμμή Πειραιά - Θεσσαλονίκης | Σιδηροδρομικοί σταθμοί που εγκαινιάστηκαν το 1904


Ημερομηνια: 28.03.2021 05:01:38 CEST

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.