Ράινερ ΜποκΡάινερ Μποκ
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Rainer Bock (Γερμανικά)
Γέννηση31 Ιουλίου 1954 (66 ετών)
Κίελο, Γερμανία
Χώρα πολιτογράφησηςΓερμανία
Ιδιότηταηθοποιός θεάτρου, ηθοποιός ταινιών και ηθοποιός τηλεόρασης
 Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Ο Ράινερ Μποκ (Rainer Bock) είναι Γερμανός ηθοποιός.

Γεννήθηκε το 1954 στο Κίελο. Πριν να ασχοληθεί με την υποκριτική, διατηρούσε μία καφετέρια στην πόλη του. Κατόπιν, φοίτησε σε δραματική σχολή και το 1982 ξεκίνησε η καριέρα του στο θέατρο[1]. Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μίχαελ Χάνεκε και ο Κουέντιν Ταραντίνο.[2]

Φιλμογραφία


Κινηματογράφος
Τηλεόραση
  • 1997 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit
  • 2005 Arme Millionäre
  • 2010 Klimawechsel
  • 2014 1864
  • 2015 Homeland: Better call Saul
  • 2016 SS-GB
  • 2018 Das Boot

Παραπομπές


  1. Rainer Bock (Γερμανικά)
  2. Rodek, Hanns-Georg (2014-09-13). «Rainer Bock spielt für Tarantino und Spielberg» . https://www.welt.de/kultur/kino/article132216712/Der-Mann-der-bei-Spielberg-den-Dreh-aufhielt.html. Ανακτήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2019. Κατηγορίες: Γερμανοί άνδρες ηθοποιοί θεάτρου | Γερμανοί άνδρες ηθοποιοί κινηματογράφου | Γερμανοί άνδρες ηθοποιοί τηλεόρασης


Ημερομηνια: 28.03.2021 11:15:34 CEST

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.