Παναγιώτης Καρατζάς (καλαθοσφαιριστής)


(Ανακατεύθυνση από Παναγιώτης_Καρατζάς_(Καλαθοσφαιριστής))
Παναγιώτης Καρατζάς
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Παναγιώτης Καρατζάς (Ελληνικά)
Γέννηση29  Ιουνίου 1965
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΝέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητακαλαθοσφαιριστής

Ο Παναγιώτης Καρατζάς είναι πρώην καλαθοσφαιριστής γεννημένος στις 29 Ιουνίου 1965 και πρωταθλητής ευρώπης το 1987.

Αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Παγκράτι και το καλοκαίρι του 1990 μετεγγράφη στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κέρδισε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1993 και το νταμπλ την επόμενη χρονιά. Γύρισε στην ομάδα του Α.Ο. Παγκρατίου για να κλείσει την καριέρα του.

Με την εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε σε 29 αγώνες σκόραρε 100 πόντους με μέσο όρο 3,45. Αγωνίστηκε σε 10 αγώνες του Μουντομπάσκετ 86 στην Ισπανία. Στο Ευρωμπάσκετ του 1987 αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Ρουμανία σημειώνοντας 2 πόντους, καθώς και στον αγώνα με την Ισπανία που μπήκε ως αλλαγή.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Κατηγορίες: Έλληνες καλαθοσφαιριστές | Καλαθοσφαιριστές της εθνικής Ελλάδος | Καλαθοσφαιριστές Παγκρατίου | Καλαθοσφαιριστές ΟΣΦΠ | Παίκτες νικητές Ευρωμπάσκετ


Ημερομηνια: 15.03.2021 10:49:13 CET

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.