Νίκος ΠινακίδηςΝίκος Πινακίδης
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση1940
Θάνατος2  Σεπτεμβρίου 2010
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΝέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταπολιτικός
Αξιώματα και βραβεύσεις
ΑξίωμαΝομάρχης Ημαθίας
Νομάρχης Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος Πινακίδης (1940- 2 Σεπτεμβρίου 2010) ήταν Έλληνας αξιωματούχος στη Βόρεια Ελλάδα. Διετέλεσε Νομάρχης στους νομούς Ημαθίας και Θεσσαλονίκης.

Νομάρχης


Διορίστηκε Νομάρχης Ημαθίας το 1982 και υπηρέτησε στο νομό αυτό έως το 1986. Εν συνεχεία ανέλαβε Νομάρχης Θεσσαλονίκης και γενικός διευθυντής της Helexpo- ΔΕΘ μετά το 1996.[1]

Ήταν πολύ αγαπητός στην Ημαθία[2].

Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών. Κηδεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2010 από τον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης[2].

Παραπομπές


  1. Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ FURNIDEC ΚΑΙ ΤΗΣ FURNIMA Αρχειοθετήθηκε 2016-03-04 στο Wayback Machine., εφημερίδα Μακεδονία-Θεσσαλονίκη, 8-3-1996, ανάκτηση 2-9-2013.
  2. 2,0 2,1 Εφυγε χθες από τη ζωή ο πρ. Νομάρχης Ημαθίας Νίκος Πινακίδης [νεκρός σύνδεσμος], εφημερίδα Λαός, 3-9-2010

Κατηγορίες: Νομάρχες Ημαθίας | Νομάρχες Θεσσαλονίκης


Ημερομηνια: 28.03.2021 04:56:22 CEST

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.