ΖευξίππηΜε το όνομα Ζευξίππη αναφέρονται τα παρακάτω τρία πρόσωπα της ελληνικής μυθολογίας:

  1. Θεία και σύζυγος του Πανδίονα, μητέρα της Πρόκνης, της Φιλομήλας και των διδύμων Ερεχθέως και Βούτου (Βιβλιοθήκη Απολλοδώρου, Γ 14, 8). Στον μύθο αυτό, όπως παρατηρεί ο Frazer, αναφέρεται η μοναδική στην ελληνική μυθολογία περίπτωση γάμου ενός άνδρα με τη θεία του (αδελφή της μητέρας του).
  2. Κόρη του Λαμέδοντα και σύζυγος του Σικυώνα κατά τον Παυσανία (Β 6,5)
  3. Κόρη του Ιπποκόωντα και σύζυγος του Αντιφάτη.Κατηγορίες: Πρόσωπα της ελληνικής μυθολογίας


Ημερομηνια: 15.03.2021 11:49:22 CET

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.