Επιστολή προς ΦιλιππησίουςΕπιστολή προς Φιλιππησίους
ΣυγγραφέαςΑπόστολος Παύλος[1]
Ημερομηνία δημοσίευσης54[2]
Είδοςεπιστολή
 Σχετικά πολυμέσα

Η Επιστολή προς Φιλιππησίους είναι ένα από τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης, γραμμένη από τον απόστολο Παύλο. Χρόνος συγγραφής θεωρείται το 61 μ.Χ. κατά την διάρκεια της πρώτης φυλάκισης του στην Ρώμη. [3]

Ο Παύλος στέλνει την επιστολή αυτή σε μια εκκλησία που ο ίδιος είχε ιδρύσει, αυτή των Φιλίππων, και σε αρκετά σημεία είναι εμφανής η ψηλή θέση που κατείχε στην εκτίμησή του. Βασικά θέματα που ο Παύλος παρουσιάζει είναι δικαιοσύνη εκ πίστεως και η εσχατολογική ελπίδα.

Πίνακας περιεχομένων

Διάγραμμα περιεχομένου


Υποσημειώσεις


  1. Lars Aejmelaeus: «Paavali: Elämä ja kirjeet» (Φινλανδικά) 2018. ISBN-13 978-951-9217-69-7.
  2. Lars Aejmelaeus: «Paavali: Elämä ja kirjeet» (Φινλανδικά) 2018. σελ. 205. ISBN-13 978-951-9217-69-7.
  3. Ερμηνευτικά Σχόλια στην Αγία Γραφή: Καινή Διαθήκη, William MacDonald, Εκδόσεις "Ο Λόγος", 2008, σελ. 979

Προτεινόμενη βιβλιογραφία


Εξωτερικοί σύνδεσμοι


Δείτε επίσης

Κατηγορίες: Βιβλία της Καινής Διαθήκης | Επιστολές του Αποστόλου Παύλου


Ημερομηνια: 27.03.2021 08:55:34 CET

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.