Βικτώρια (Αλεξάνδρεια)Η Βικτώρια (Αραβικά: فكتوريا, Φικτώρια) είναι μια συνοικία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, που ονομάστηκε προς τιμήν της Βασίλισσας Βικτωρίας. Χρησιμεύει ως συγκοινωνιακός κόμβος για την ανατολική Αλεξάνδρεια, και περιλαμβάνει τον ανατολικότερο σταθμό των γραμμών 1 και 2 των τραμ της Αλεξάνδρειας, με γραμμές λεωφορείων και δρομολόγια Μασρού που ξεκινούν από κοντά στο τερματικό σταθμό. Η Βικτώρια φιλοξενεί το διάσημο Κολλέγιο της Βικτώριας, ένα ιδιωτικό, κοσμικό δευτεροβάθμιο σχολείο αρχικά σχεδιασμένο έχοντας ως πρότυπα βρετανικά δημόσια σχολεία.
Κατηγορίες: Συνοικίες της Αλεξάνδρειας


Ημερομηνια: 28.03.2021 02:51:58 CEST

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.