Β΄ Επιστολή προς ΘεσσαλονικείςΒ' Επιστολή προς Θεσσαλονικείς
ΣυγγραφέαςΑπόστολος Παύλος
ΤίτλοςB' Ἐπιστολή πρὸς Θεσσαλονικεῖς
Είδοςεπιστολή
 Σχετικά πολυμέσα

Η Δεύτερη ή Β' Επιστολή προς Θεσσαλονικείς είναι ένα από τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης και μία απο τις 13 επιστολές που γράφτηκαν από τον απόστολο Παύλο. Η δεύτερη αυτή επιστολή προς την εκκλησία της Θεσσαλονίκης, γράφτηκε λίγους μήνες ή βδομάδες μετά την πρώτη επιστολή, οπότε χρόνος συγγραφής θεωρείται επίσης το χρονικό διάστημα μεταξύ του 50 και του 51 μ.Χ.[1][2].

Η επιστολή αυτή γράφτηκε σαν επιπλέον ανταπόκριση για παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν μετά την αποστολή της πρώτης επιστολής.

Διάγραμμα περιεχομένου


Υποσημειώσεις


  1. Ερμηνευτικά Σχόλια στην Αγία Γραφή: Καινή Διαθήκη, William MacDonald, Εκδόσεις "Ο Λόγος", 2008, σελ. 1091
  2. Η Αγία Γραφή-Μετάφραση Νέου Κόσμου, Έκδοση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, σελ. 1548.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Κατηγορίες: Βιβλία της Καινής Διαθήκης | Επιστολές του Αποστόλου Παύλου


Ημερομηνια: 27.03.2021 08:58:04 CET

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.