Απόστολος Ανδρεουλάκος
Απόστολος Ανδρεουλάκος
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση1943
Μαλανδρίνο Φωκίδας
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΝέα ελληνική γλώσσα
ΣπουδέςΕθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταπολιτικός
Πολιτική τοποθέτηση
Πολιτικό κόμμα/ΚίνημαΝέα Δημοκρατία
Αξιώματα και βραβεύσεις
Αξίωμαμέλος της Βουλής των Ελλήνων (εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών)
Έλληνας υφυπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης‎

Ο Απόστολος Ανδρεουλάκος (1943) είναι Έλληνας πολιτικός, που ήταν υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης από το Μάρτιο του 2004 ως το 2007.

Γεννήθηκε το 1943 στο Μαλανδρίνο Φωκίδας. Σπούδασε Νομική και Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πατέρας τριών παιδιών.

Εργάζεται ως δικηγόρος από το 1968 και μέχρι και σήμερα. Εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ το 1989, 90, 93, 1996, 2000 και το 2004. Έχει διατελέσει μέλος πολλών Διαρκών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, εισηγητής σχεδίων νόμων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του για πολλά χρόνια. Πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2007 ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την πολιτική.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Κατηγορίες: Βουλευτές Β' Αθηνών | Βουλευτές εκλεγμένοι με τη Νέα Δημοκρατία | Έλληνες υφυπουργοί Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης


Ημερομηνια: 15.03.2021 08:59:25 CET

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.