Αλεξάντερ ΦέλινγκΑλεξάντερ Φέλινγκ
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Alexander Fehling (Γερμανικά)
Γέννηση29 Μαρτίου 1981 (39 ετών)
Ανατολικό Βερολίνο, Ανατολική Γερμανία
ΕθνικότηταΓερμανική
Χώρα πολιτογράφησηςΓερμανία
Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας
ΣπουδέςErnst Busch Academy of Dramatic Arts
Ιδιότηταηθοποιός θεάτρου, ηθοποιός ταινιών και σεναριογράφος[1]
ΒραβεύσειςGerman Film Award
 Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Ο Αλεξάντερ Φέλινγκ (Alexander Fehling) είναι Γερμανός ηθοποιός.

Γεννήθηκε το 1981 στο Ανατολικό Βερολίνο και σπούδασε υποκριτική στην ανώτατη δραματική σχολή «Ernst Busch»[2]. Έγινε γνωστός από την ταινία Άδωξοι Μπάσταρδη του Κουέντιν Ταραντίνο και από τη συμμετοχή του στον 5ο κύκλο της σειράς Homeland.

Πίνακας περιεχομένων

Φιλμογραφία


Κινηματογράφος

Τηλεόραση

Παραπομπές


  1. Ανακτήθηκε στις 14  Ιουνίου 2019.
  2. Αλεξάντερ Φέλινγκ (Alexander Fehling)Κατηγορίες: Γερμανοί άνδρες ηθοποιοί κινηματογράφου | Γερμανοί άνδρες ηθοποιοί θεάτρου | Ανατολικογερμανοί


Ημερομηνια: 28.03.2021 10:52:47 CEST

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.