Αθλητισμός στην ΕλλάδαΗ Ελλάδα έχει ως χώρα με εξέχουσα θέση σε αρκετά αθλήματα. Ειδικότερα, στο ποδόσφαιρο γνώρισε επιτυχία, με την εθνική Ελλάδος να κερδίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004. Πολλοί Έλληνες αθλητές έχουν επίσης σημειώσει αρκετές επιτυχίες και έχουν κερδίσει παγκόσμιους και ολυμπιακούς τίτλους σε πολλά αθλήματα τα τελευταία χρόνια, όπως στο μπάσκετ, στην πάλη, στην υδατοσφαίριση, στον στίβος/ενόργανη και στην άρση βαρών. Η επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2004 οδήγησε στην περαιτέρω ανάπτυξη πολλών αθλητικών δομών. Οι Έλληνες αθλητές έχουν κερδίσει συνολικά 146 μετάλλια για την Ελλάδα σε 15 διαφορετικά Ολυμπιακά αθλήματα στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο στην Ελλάδα δεν υπάρχει ενεργή παρουσία του μπέιζμπολ, του χόκεϊ και άλλων αθλημάτων[1].

Παραπομπές


  1. «Μετά το χόκεϊ τέλος και για το μπέιζμπολ» . e-typos.com/. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 2 Απριλίου 2015. Ανακτήθηκε στις 25 Απριλίου 2015. Κατηγορίες: Αθλητισμός στην Ελλάδα


Ημερομηνια: 28.03.2021 05:49:27 CEST

πηγή: Wikipedia (συγγραφείς [ιστορία])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

αλλαγές: Όλες οι εικόνες και τα περισσότερα στοιχεία σχεδίασης που σχετίζονται με αυτές, καταργήθηκαν. Μερικά εικονίδια αντικαταστάθηκαν από το FontAwesome-Icons. Ορισμένα πρότυπα καταργήθηκαν (όπως "άρθρο χρειάζεται επέκταση) ή εκχωρήθηκαν (όπως" hatnotes "). Τα μαθήματα CSS καταργήθηκαν ή εναρμονίστηκαν.
Οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι της Wikipedia που δεν οδηγούν σε άρθρο ή κατηγορία (όπως "Redlinks", "links to the edit page", "links to portal") καταργήθηκαν. Κάθε εξωτερικός σύνδεσμος έχει ένα επιπλέον εικονίδιο FontAwesome. Εκτός από μερικές μικρές αλλαγές του σχεδιασμού, καταργήθηκαν τα μέσα πολυμέσων, οι χάρτες, τα πλαίσια πλοήγησης, οι εκφωνούμενες εκδόσεις και οι μικρο-μορφοποιήσεις Geo.

Παρακαλώ σημειώστε: Επειδή το δεδομένο περιεχόμενο λαμβάνεται αυτόματα από τη Wikipedia τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια μη αυτόματη επαλήθευση ήταν και δεν είναι δυνατή.
επικοινωνήστε μαζί μας: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
δείτε επίσης: νομική ειδοποίηση & πολιτική απορρήτου.